Beats maken & fotografiecursus bij Suppord

0
501

PAPENDRECHT – Cursus Beats maken

Het jeugd en jongerenwerk van Suppord organiseert weer een nieuwe cursus beats maken. Ben jij tussen de 12 en 21 jaar en wil jij leren produceren met het programma FL Studio en dance tracks of hiphop beats maken.

Geef je dan nu op en leer de basis van FL Studio. Voorwaarde voor deelname is wel dat je je eigen laptop meeneemt. De cursus bestaat uit 5 lessen, vindt plaats op de woensdagavond van 19:00 tot 21:00 en bij voldoende animo gaat de cursus op 15 september van start. Deelname is geheel gratis. Meer informatie is te vinden op www.suppord.nl. Inschrijven kan via c.nandoe@papendrecht.nl en is mogelijk tot 6 september.

Fotografie cursus

Suppord gaat van start met een fotografiecursus. Ben jij tussen de 12 en 21 jaar en wil jij leren fotograferen, geef je dan nu op. Tijdens de lessen leer je de basis van de fotografie en het werken met een camera (niet met je telefoon). In de lessen komt zowel theorie als praktijk aan bod. De fotografielessen worden gegeven door Lion de Noier van Frontlion. Lion is een ervaren fotograaf , videograaf en photoshop professional die al vele producties op zijn naam heeft staan. De cursus bestaat uit 5 lessen, vindt plaats op de donderdagavond van 18:30 tot 20:00 en gaat bij voldoende animo van start op 16 september. Deelname is geheel gratis. Meer informatie is te vinden op www.suppord.nl. Inschrijven kan via: md.van.leeuwen@papendrecht.nl en is mogelijk tot 6 september.