Schilderclub van Cis begint 6 september

0
910


Foto: Ciska de Vries

PAPENDRECHT – Vanaf maandag 6 september start de Schilderclub van Cis van 10:00 tot 12:00 uur in kinderboerderij Papenhoeve aan de Admiraal de Ruyterweg 1.

De wekelijkse creatieve activiteit is voor mensen die nieuwe mensen willen ontmoeten of het tekenen en schilderen (weer) willen oppakken in een ontspannen en gezellige setting.

De begeleiding is in handen van Ciska de Vries. Zij is teken- en schilderdocent en wil deelnemers graaf verrassen wat er allemaal mogelijk is. Alles is bespreekbaar. Er zijn opdrachten, maar men kan ook vrij aan de slag. Ciska geeft persoonlijk advies, zodat iedereen zichzelf kan ontwikkelen.

De materialen voor het tekenen en schilderen zijn aanwezig, maar eigen spullen meebrengen is mogelijk. Natuurlijk is er ook tijd voor een kopje koffie thee en/of thee tijdens de activiteit. De kosten zijn 12 euro per maand. Aanmelden kan via ciskadevries@live.nl of 06-53633567.