De Summer Stuif Papendrecht

0
597

Foto: aangeleverd

PAPENDRECHT – Wethouder Paans heeft maandagmorgen de Summer Stuif Papendrecht geopend. De Summer Stuif vindt plaats van 23 t/m 26 augustus in diverse ruimtes van het Sportcentrum en is bedoeld voor de jeugd van 6 t/m 12 jaar.

Kinderen komen deze week in aanraking met verschillende sport- en spelactiviteiten. De gezonde smikkelhoek zorgt ervoor dat ze met een leuke activiteit in aanraking komen met gezonde voeding.

De organisatie is in handen van het Sportcentrum, Wasko en Suppord. Door een bijdrage van het Vitaliteitsakkoord Papendrecht, gecoördineerd en aangejaagd door het Team Sportservice Papendrecht, kunnen ook kinderen vanuit Stichting Leergeld deelnemen aan de Stuif.

Ook benieuwd naar de mogelijkheden die het Vitaliteitsakkoord Papendrecht te bieden heeft? Neem contact op met Marvin Straver via mstraver@teamsportservice.nl of bel 06 – 48 22 16 52.