Jubileumwedstrijden Papendrecht – Drechtstreek

0
519

Foto: aangeleverd

PAPENDRECHT – Nadat vorig jaar VV Papendrecht het 100-jarig bestaan heeft mogen vieren, heeft dit jaar plaatsgenoot VV Drechtstreek de mijlpaal van 75 jaar bereikt. Dé Derby mag natuurlijk niet ontbreken in de festiviteiten.

Om het feest compleet te maken treden op 28 augustus zowel de eerste als de tweede selectieteams tegen elkaar aan:
• 12.00 uur: Papendrecht 2 – Drechtstreek 2
• 14.30 uur: Papendrecht 1 – Drechtstreek 1

De toegang voor beide traditierijke ‘voetbalclashes’ is gratis. Men hoopt op een grote opkomst van supporters van beide Papendrechtse voetbalclubs en dat moet dan weer garant staan voor een reünie. Uiteraard dient iedereen zich aan de coronarichtlijnen te houden.

De voetbalclubs hopen de supporters de laatste zaterdag van augustus massaal te zien op sportpark Slobbengors.