Tekenworkshop voor mantelzorgers

0
491

PAPENDRECHT – Indien men langdurig en onbetaald zorgt voor een familielid of goede vriend met een ziekte of beperking, dan is men misschien wel mantelzorger. Mantelzorgers zijn van harte welkom op de gratis Workshop Tekenen op donderdagochtend 9 september van 9:30 tot 11:30 uur in de Spil.

Ongemerkt kan er steeds meer tijd en aandacht naar extra zorgtaken gaan, of men nu zorgt voor een ouder, partner, kind, broer of zus met een ziekte, beperking of psychische kwetsbaarheid. Af en toe een moment zoeken, is nodig. Anneke Velthuizen verzorgt deze workshop. Naast trainer therapeutisch tekenen is ze zelf ook lang mantelzorger geweest.

De workshop is laagdrempelig, er is geen tekenervaring nodig en al het materiaal is aanwezig. De activiteit is voor iedereen die met vorm en kleur iets wil proberen. Sterk Papendrecht werkt met gewoon papier, (kleur)potloden en pen. Het idee is dat het niets hoeft te worden, omdat het altijd wel wat wordt. Ontspannen, ontmoeten en nieuwe ideeën ontdekken zijn het belangrijkste.

Aanmelden kan door te mailen naar mantelzorg@sterkpapendrecht.nl of te bellen naar Sterk Papendrecht 078-6154741.