Open Huis Proeverij 2021

0
636

F

Foto: aangeleverd

PAPENDRECHT – Op vrijdag 10 en zaterdag 11 september zetten maatschappelijke organisaties in Papendrecht hun deuren open. Tijdens de ‘Open Huis – Proeverij 2021’ presenteren ze zichzelf, hun activiteitenaanbod en werven ze nieuwe vrijwilligers voor het waardevolle werk dat ze doen.

Vind je het fijn om een wandeling te maken, ben je op zoek naar vrijwilligerswerk of een leuke sportclub voor je kind? Of ben je nieuwsgierig naar wat er bijvoorbeeld bij Gemiva Variant of Muziekvereniging Excelsior allemaal gebeurt? Dit is je kans om op veel verschillende plekken een kijkje te nemen. Voor jonge gezinnen is er een speciale ‘Ouder & Kind’ route waarbij de kinderen door het beantwoorden van vragen, mooie prijzen kunnen winnen.

Een lekker programma
Inwoners van Papendrecht zijn van harte uitgenodigd om een kijkje achter de schermen te nemen en te ‘proeven’ van het activiteitenaanbod. Van meer dan 30 organisaties vertellen medewerkers en vrijwilligers met enthousiasme over hun activiteiten. Overal wacht een hartelijke ontvangst met koffie, thee en lekkers of zelfs soep en een broodje en speciale acties. Op de meeste locaties zijn demonstraties en traktaties, dus smullen maar! Nieuwsgierig geworden? Kijk snel op de routekaarten wat je mag verwachten.

Routekaarten
Vrijwilligerspunt Papendrecht, de organisator van dit event, heeft drie verschillende routes gemaakt. Er is een Cultuur- & Natuurroute, Zorg- en Welzijnsroute en De Leukste Ouder & Kind route. Voor ieder wat wils!
De routekaarten zijn vanaf vrijdag 27 augustus verkrijgbaar bij de balie van Sterk Papendrecht maar ook te downloaden van www.vrijwilligerspuntpapendrecht.nl en www.papendrechtverrast.nl.

Coronaproof
Door de Proeverij op deze wijze te organiseren ontstaan geen grote groepen mensen tegelijkertijd op dezelfde plaats. We houden het graag coronaproof, veilig en gezond! Maar let zelf ook goed op, mocht het ergens toch iets drukker zijn, hou dan wel voldoende afstand.

Wil je meer informatie neem dan contact op met het Vrijwilligerspunt.
Email: vrijwilligerspunt@sterkpapendrecht.nl, Telefoon: 078-6154741.