Theater De Willem presenteert nieuw seizoen in Het Voorgevoel

0
516


PAPENDRECHT – Aanstaande maandag 30 augustus wordt een dolle maandagavond: dan presenteert Theater De Willem het Voorgevoel. Tijdens deze avond zien liefhebbers verschillende optredens van artiesten die het komende seizoen met hun programma op het podium in Theater De Willem staan. Het wordt echt een feestje én goed nieuws… er is nog (gratis) plek!

Ook zo nieuwsgierig naar het programma van Theater De Willem?
Maandag 30 augustus trapt De Willem het seizoen af met een kleine editie van het Voorgevoel. Een fantastische show met bekende en nieuwe gezichten die een voorproefje geven van wat het publiek de komende maanden te wachten staat.

Reserveer nu gratis kaarten
Helaas kan het theater niet iedereen uitnodigen. Door de richtlijnen kan men maximaal 150 bezoekers kwijt. Ook naar het Voorgevoel op maandag 30 augustus om 20.15 uur? Stuur een e-mail met je gegevens naar reserveren@theaterdewillem.nl om kaarten te reserveren. Let op: er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar, dus wees er snel bij.

Livestream en TV Papendrecht
Heb je geen kaarten kunnen reserveren voor het Voorgevoel? Niet getreurd, deze gehele avond wordt live uitgezonden en is vanaf 20.15 uur te bekijken via de website van het theater en ook via TV Papendrecht.

Het complete theaterprogramma is te vinden op www.theaterdewillem.nl. Is de voorstelling uitverkocht? Geen probleem. Meld je aan voor de wachtlijst, zodra er meer versoepelingen komen zullen er extra kaarten in de verkoop gaan.