Veel vrijwilligers gezocht!

0
564

PAPENDRECHT – Allerlei organisaties vragen weer heel veel vrijwilligers. Voor mensen met bijvoorbeeld groene vingers of met een sociale inslag. Kijk op Puur Papendrecht en maak iemand blij. Dit geeft ook een goed gevoel.

Puur Papendrecht is het digitale buurtplatform van Papendrecht. Alles wat in de buurt gebeurt, is op deze site te vinden. Van hulpvraag en hulpaanbod tot nieuwtjes, gemeentenieuws, maatschappelijke instellingen en nog veel meer.

Vrijwilligersvacatures
Ook de vrijwilligersvacatures vindt men hier. Indien men werkt bij een organisatie die vrijwilligers zoekt dan kan men ook contact opnemen. Kijk op PuurPapendrecht.nl.

Men kan ook hulp krijgen bij het maken van een opvallende vrijwilligersvacature of het plaatsen van een vacature op PuurPapendrecht.nl of ontdekken waar het talent voor vrijwilligerswerk precies ligt.

Voor meer informatie:
Telefoon:
078 6154741
E-mail: vrijwilligerspunt@sterkpapendrecht.nl