Audities bij ToBe voor getalenteerde dansers

0
511

Foto: Raemy Abdelsalam

PAPENDRECHT – Voor dansers die uitdaging zoeken en graag optreden houdt ToBe cultuurcentrum audities hiphop en moderne dans op maandag 13 en dinsdag 14 september. De audities zijn voor de drie talentgroepen
dans van ToBe en vinden plaats in het Energiehuis, Noordendijk 148, Dordrecht. Deelname is gratis, aanmelden kan online via tobe.nl.

De 16+ hiphopgroep “ToBe Continued” houdt auditie op maandag 13 september om 19.30 uur en de audities voor de twee groepen van 11 t/m 15 jaar, “ToBe Different” (hiphop) en “ToBe Talented” (moderne dans), zijn op dinsdag 14 september om 18.00 uur.

Wat doen de selectiegroepen?
De dansers van ToBe Continued, ToBe Different en ToBe Talented doen mee aan wedstrijden, shows en maken ze videoclips. De groepen worden getraind door de beste dansdocenten en werken wekelijks in het Energiehuis onder andere aan hun techniek, podium skills en conditie. Bekijk de videoclip van ToBe Continued.

Over de audities
De audities vinden plaats tijdens de eerste training van het seizoen. Deelnemers hoeven daarom niets voor te bereiden, ze dansen mee met de groep. Na een kort beraad aan het einde van de training krijgen de auditanten meteen de uitslag te horen.

Informatie & aanmelden

maandag 13 september 19.30-21.00 uur: Auditie hiphop 16+ ToBe Continued
dinsdag 14 september 18.00-19.30 uur: Auditie hiphop  11-15 jaar ToBe Different
dinsdag 14 september 18.00-20.00 uur: Auditie moderne dans 11-15 jaar ToBe Talented