VV Papendrecht-Voetbaldagen

0
617

Foto: Yvonne van der Zande

PAPENDRECHT – In de laatste week van de zomervakantie vond op sportpark Slobbengors alweer de elfde editie plaats van de VV Papendrecht-Voetbaldagen. Na het welkomstwoord werden de deelnemende kinderen ingedeeld in groepen.

Ze kregen één of twee begeleiders toegewezen, waaronder jeugdleden en mensen van de A-selectie. Iedereen kreeg, met dank aan sponsor Westfalia Fruit, een schitterend, nieuw voetbaltenue. Alle dagen kregen de deelnemers allerlei voetbalvormen voorgeschoteld als positiespelletjes, techniektrainingen, afronden met trainingspoppen voor de doellijn en diverse partijvormen. Voor de goalies waren er speciale keeperstrainingen. Op het pannaveld verzorgde Bailey de Regt freestylevoetballes.

Op de derde en laatste dag bestond het middagprogramma uit een landentoernooi. Op twee halve velden werd 8 tegen 8 gespeeld. De teams waren goed ingedeeld. Ze waren behoorlijk gelijkwaardig aan elkaar waardoor veel werd gelijkgespeeld. Aan het slot speelden de beste drie landen alsook de verliezende landen nog in een poule tegen elkaar. Na afloop van het voetballen werden op de hoofdtribune de prijzen uitgereikt aan de winnaars van alle onderdelen van de drie dagen. Iedereen kreeg een oorkonde en alle trainers een presentje voor hun hulp.

Vrijwilligers hebben ervoor gezorgd hebben dat de VV Papendrecht-Voetbaldagen weer bijzonder succesvol waren. Lidl Papendrecht zorgde voor de sponsering van het fruit en het drinken.

Het was opnieuw een leuke opening van het voetbalseizoen en VV Papendrecht wenst iedereen veel succes en plezier in het aankomende jaar.