Prikbus in Papendrecht

0
986


PAPENDRECHT – Nog geen eerste prik tegen corona gehad? Kom naar de prikbus! De prikbus van de GGD komt naar Papendrecht. U kunt daar uw eerste vaccinatie tegen corona halen of vragen over vaccinatie stellen. Dichtbij, gratis en zonder afspraak.

De prikbus staat in Papendrecht op de volgende dagen en plekken:

Maandag 30 augustus: Markt/Veerpromenade naast de fietsenstalling

Dinsdag 31 augustus: Markt/Veerpromenade naast de fietsenstalling

Woensdag 1 september:pleintje van muziekvereniging Excelsior (Rembrandtlaan 206, hoek Rembrandtlaan/Jacob Catslaan)

Donderdag 2 september: parkeerterrein bij het sportcentrum (ingang Lange Tiendweg)

Vrijdag 3 september: parkeerterrein bij het sportcentrum (ingang Lange Tiendweg)

Tijd: steeds tussen 12:00 – 20:00 uur

Bij de prikbus kunt u ook uw vragen stellen en in meerdere talen (Nederlands, Engels, Arabisch, Turks) informatie krijgen. U kunt zich meteen ook laten vaccineren als u dat wilt.

Voor wie?
Iedereen vanaf 12 jaar kan in de bus een vaccinatie krijgen met een vaccin dat beschermt tegen corona. Voor kinderen van 12 tot en met 15 jaar geldt dat er een volwassen persoon bij moet zijn.

ID meenemen
Iedereen die een prik wil, moet een legitimatiebewijs laten zien. Dat is een paspoort, een rijbewijs of een ID-kaart. Ook kinderen moeten een legitimatiebewijs laten zien.

Vragen en meer informatie
Bij de bus zijn voorlichters aanwezig van de GGD. Zij kunnen uw vragen over het coronavirus en de vaccinatie beantwoorden. Voor meer informatie over de coronavaccinatie kunt u bellen met de GGD Zuid-Holland Zuid: 078 770 8580 (tussen 08:00 – 20:00 uur).

Bron: Gemeente Papendrecht www.papendrecht.nl