Open Huis – Proeverij bij De Werkbank op 11 september

0
599

Foto: aangeleverd

DRECHTSTEDEN – De Werkbank is dé plaats waar men terecht kan voor advies en een steuntje in de rug voor mensen die op zoek zijn naar werk.

Op zaterdag 11 september opent De Werkbank de deuren voor inwoners van Papendrecht, in het kader van de Open Huis – Proeverij 2021. Bij de Proeverij 2021 zijn 35 Papendrechtse organisaties betrokken, te weten de zorgzame, culturele, creatieve, sportieve en ‘groene’ organisaties. Er zijn drie routes door Papendrecht samengesteld, zodat men kennis kan maken met de organisaties en hun activiteiten. Er is een Cultuur- & Natuurroute, Zorg- en Welzijnsroute en De Leukste Ouder & Kind route. De routekaarten zijn te downloaden via www.vrijwilligerspuntpapendrecht.nl en www.papendrechtVerrast.nl en tevens verkrijgbaar bij de balie van Sterk Papendrecht.

De Werkbank is tijdens de Open Huis – Proeverij 2021, als onderdeel van de Zorg- & Welzijnsroute geopend op zaterdag 11 september van 11.00 tot 14.00 uur. Wil men zich als vrijwilliger inzetten, of een steuntje in de rug krijgen, bezoek dan het Open Huis van de Werkbank. De Werkbank is te vinden aan de Kattestaart 2 in Papendrecht (1e etage).