Politie zoekt getuigen van mishandeling

0
1046


PAPENDRECHT – Op zaterdag 21 augustus, omstreeks 23:30 uur, reed een 40-jarige man uit Papendrecht op zijn fiets vanuit Dordrecht naar Papendrecht. Hij fietste over het fietspad, de Merwedebrug af, richting de rotonde op de Burgemeester Keijzerweg in Papendrecht.

Ter hoogte van de rotonde werd de man van achteren aangevallen door meerdere personen. Hierdoor kwam hij ten val en kreeg hij vervolgens een paar harde trappen tegen zijn hoofd. Door de mishandeling is een stuk van zijn voortanden afgebroken.

De politie is op zoek naar de daders die deze mishandeling op hun geweten hebben.

Wie iets heeft gezien of meer informatie heeft over deze mishandeling, wordt verzocht contact opnemen met de ACO van Drechtsteden Buiten via telefoonnummer 0900-8844. Hierbij kan het volgende registratienummer worden genoemd: 2021260122.

Men kan ook anoniem een melding maken over deze mishandeling. Hiervoor kan men bellen met 0800-7000.