Praatpaal Papendrecht gaat weer van start

0
716

PAPENDRECHT – Praatpaal Papendrecht gaat van start met het vierde seizoen. Praatpaal is het praatprogramma van Papendrecht FM. In het eerste uur bespreken we de afgelopen zomervakantie, actualiteiten en uiteraard is er de column van Peter de Liefde.

In het tweede uur: we mogen weer zingen! Koren komen weer samen. Het grootste koorproject van Nederland is www.grootkoor.nl. Binnenkort starten zij met de eerste van vijf repetitieavonden in Zwijndrecht. Dit leidt tot een optreden in een prachtige kerk samen met Henk Poort.

We hebben een interview met dirigent Nan van Groeningen. U hoort onder andere iets over het repertoire en hoe u zelf mee kunt doen.

Praatpaal Papendrecht is een programma van Gerrit de Ruiter, Peter de Liefde en René van Engelen: iedere dinsdag van 20:00 tot 22:00 uur op Papendrecht FM. Te beluisteren via de website van RTV Papendrecht, de app, in de ether 105.0 MHz. en natuurlijk via uw box (kabelkrant).