Kinderdisco Suppord (in het Sportcentrum)

0
537

PAPENDRECHT – Vrijdag 10 september as organiseert Suppord (jeugd & jongerenwerk) weer een kinderdisco voor alle Papendrechtse kids in de leeftijd van 6 t/m 12 jaar. Tijdens een kinderdisco kunnen de kids dansen op de muziek van de vaste dj’s Kristian&Yaro en meedoen aan diverse leuke spelletjes zoals danswedstrijd en limbo (waarbij kleine prijsjes te winnen zijn).

De kinderdisco start om 19.00 uur en is om 21.00 uur weer afgelopen. De disco vindt plaats naast de horeca-ruimte in het Sportcentrum in Papendrecht. Ouders mogen (door corona-maatregelen) niet mee naar binnen. Verder worden alle kids geregistreerd (naam/ adres/ tel. nummer ouders/verzorgers bij binnenkomst (graag deze gegevens meegeven op een papiertje) . De entree bedraagt € 2,00 per kind.

De komende maanden organiseert Suppord op volgende data kinderdisco:
Vrijdag 8 oktober 2021 – Suppord
Vrijdag 12 november 2021 – Sportcentrum
Vrijdag 10 december 2021 – Suppord

Meer info op: www.suppord.nl