Koor Les Chantres zingt weer

0
937

Foto: Les Chantres

PAPENDRECHT – Voor het eerst sinds anderhalf jaar gaat het interkerkelijk koor Les Chantres weer zingen. Op woensdag 1 september vindt de eerste repetitie plaats in de Bethlehemkerk.

Onder leiding van dirigent Hans Blijderveen gaan de leden nieuwe nummers instuderen.

De repetitie vindt plaats volgens de geldende veiligheidsmaatregelen en begint om 20.00 uur in de Bethlehemkerk aan Van der Palmstraat 1. Iedereen vanaf zestien jaar is welkom om de repetitie bij te wonen en te ervaren of het zingen in dit (zelfs op anderhalve meter afstand) gezellige gospelkoor iets voor hem of haar is. Komt deze woensdag niet uit, kan er op een andere woensdag aangeschoven worden.

Les Chantres is een interkerkelijk gospelkoor uit Papendrecht en zingt al 30 jaar. Onder leiding van verschillende dirigenten is het koor uitgegroeid tot een bekwame en gezellige vereniging. Hans van Blijderveen is al jarenlang verbonden aan Les Chantres als dirigent, weet het koor steeds opnieuw enthousiast te maken en op een nog hoger niveau te brengen.

Voor meer informatie: www.leschantres.com.