Ode aan Simon & Garfunkel in De Willem

0
659

foto: Piet Douma Fotografie

PAPENDRECHT – Syb van der Ploeg, Maarten Peters en andere zangers komen naar Theater De Willem en brengen een prachtig concert, dat een ode is aan het muzikale werk van Paul Simon en Art Garfunkel. Simon & Garfunkel op zijn mooist gezongen en gespeeld door een viermansformatie. Deze avond komen alle grote hits voorbij. The Best of Simon and Garfunkel is donderdag 9 september, om 20.15 uur, te zien in Theater De Willem. Kaarten en meer informatie via www.theaterdewillem.nl.

De muziek en het verhaal van twee jonge jongens uit New York, die uitgroeiden tot het succesvolste muzikale duo aller tijden. En wie kent niet hun legendarische reünieconcert in Central Park in 1981? Kom genieten van wereldhits als Mrs. Robinson, Cecilia, The Sound Of Silence, The Boxer, Homeward Bound, Bridge over Troubled Water en nog veel meer!

Syb van der Ploeg en Maarten Peters, twee sympathieke singer-songwriters, voelen elkaar feilloos aan en delen al jaren het podium. Nu zien ze kans om de muziek van hun jeugdidolen naar het theater te brengen, samen met twee muzikanten onder wie multi-instrumentalist Hubert Heeringa.

Het complete theaterprogramma is te vinden op www.theaterdewillem.nl.