Jongen komt één keer te vaak langs

0
1040

PAPENDRECHT – De politie heeft donderdagavond rond 8 uur een 17-jarige jongen aangehouden die rondreed met een niet goedgekeurd voertuig. Tien minuten eerder was hij er met een waarschuwing vanaf gekomen, maar toen hij opnieuw langskwam, werd hij staande gehouden.

Deze keer probeerde de jongen er vandoor te gaan, maar hij werd toch gepakt. Hij kreeg een bekeuring en het voertuig werd in beslag genomen. In totaal werden er bij deze actie zeven bekeuringen uitgedeeld.

Er werd die avond ook gecontroleerd in Alblasserdam en Sliedrecht. In Alblasserdam werden 23 bekeuringen uitgeschreven, waarvan 16 voor het gebruik van de mobiele telefoon in het verkeer. In Sliedrecht werden 19 boetes uitgeschreven, waarvan 15 voor het gebruik van de mobiele telefoon.