VET kindercabaret in Theater De Willem

0
496

Foto: aangeleverd

PAPENDRECHT – Bij Theater De Willem kan men niet wachten om ook de jongste bezoekers weer te verwelkomen en de magie van theater te laten ervaren. Daarom heeft het Papendrechts theater ook dit jaar weer een fantastisch aanbod voor de kleintjes.

Om te beginnen komt VET Kindercabaret naar het theater; echt cabaret met VETte herkenbare liedjes en sketches speciaal voor iedereen vanaf 5 jaar. Kom lachen om jezelf, om elkaar en om hele herkenbare of absurde dingen. VET Kindercabaret is zaterdag 11 september, om 14.30 uur, te zien in Theater De Willem.

VET neemt de kinderen mee naar een magische rommelzolder waarin niets moet, maar vooral heel veel mag: even geen regels, geen huiswerk, geen pianoles of voetbaltraining. Je mag lachen om ‘kapot’-grappige situaties en liedjes, zo hard als je durft!

Deze muzikale, bonte energie-boost met knettergekke acts en VETte humor levert hét bewijs dat muziekles niet voor iedereen is weggelegd, dat ouders VET vaak ongelijk hebben en dat bedtijd een stom woord is. In een circusachtige revue jagen Jantijn, Sjamke en Nellerike van allerlei dromen na. Kinderen nemen een kijkje achter de schermen bij volwassenen en volwassenen bij de kinderen. Want zeg nou zelf, jij snapt soms toch ook helemaal niets van je ouders?

Meer familievoorstellingen en kaarten reserveren
Het complete theaterprogramma is te vinden op www.theaterdewillem.nl. Is de voorstelling uitverkocht? Geen probleem. Meld je aan voor de wachtlijst, zodra er meer versoepelingen komen zullen er extra kaarten in de verkoop gaan.