Rommelroute in Dordtse binnenstad

0
876


Foto: aangeleverd

DORDRECHT – Op zondag 19 september organiseren inwoners van de Dordtse historische binnenstad de 3e Dordtse Rommelroute. Inwoners bieden die dag allerlei vintage, brocante, boeken, muziek, kleding, speelgoed etc. aan voor de deur van hun eigen huis. De toegang is gratis.

De gemeente Dordrecht heeft na advies van de Veiligheidsregio groen licht gegeven, omdat er voldoende mogelijkheden zijn om te beantwoorden aan de richtlijnen tegen verspreiding van corona.

De Dordtse Rommelroute wordt gehouden op zondag 19 september tussen 09:30 en 17:00 uur, in de historische binnenstad van Dordrecht. Bezoekers kunnen struinen langs inmiddels 178 deelnemende adressen.

De route gaat dwars door het oude centrum en voert de bezoeker ook langs talloze monumenten, pittoreske havens en historische straatjes. Meedoen aan deze route is gratis en de plattegrond met deelnemende adressen is te downloaden op www.rommelroutedordrecht.nl