Jaarlijkse boeken- en rommelmarkt Excelsior

0
539

PAPENDRECHT – Op zaterdag 25 september a.s. zal Excelsior Papendrecht haar jaarlijkse Boeken- en Rommelmarkt houden.

Gedurende het afgelopen jaar zijn er veel spullen ingezameld, die op de rommelmarkt te koop worden aangeboden. De spullen worden gesorteerd, zodat kramen ingericht zullen zijn voor o.a. speelgoed, antiek, elektrische apparatuur en kleding. Bezoekers kunnen daardoor gericht zoeken, of juist snuffelen tussen de overige spullen op het plein.

Bij het ‘Rad van Avontuur’ zijn bij elke ronde vele prijzen te winnen en natuurlijk komen veel bezoekers voor de gezelligheid, waar de rommelmarkt sinds eind 70-er jaren mede om bekend staat. Ook op het terras is het met een bakje koffie goed toeven. Excelsior is blij met de vele mooie prijzen voor het ‘Rad van Avontuur’, beschikbaar gesteld door het MKB in en rondom Papendrecht.

De rommelmarkt wordt gecombineerd met de grootste indoor boekenmarkt van de regio. Ook hier is het aanbod zeer divers; prachtige (streek)romans en thrillers, reisverhalen, kinderboeken, stripboeken, Engelstalige boeken en ook LP’s, CD’s en DVD’s. Zowel boeken voor de vakantie als DVD’s voor regenachtige vakantiedagen.

Uiteraard wordt ingespeeld op de actuele situatie rondom het corona virus. In overleg met de gemeente Papendrecht zijn de nodige voorzorgsmaatregelen getroffen. De rommelmarkt vindt buiten op het plein plaats en er geldt eenrichtingsverkeer. De boekenmarkt vindt binnen plaats. Deze zal ruimer dan gebruikelijk worden opgezet en ook hier geldt eenrichtingsverkeer.

De opbrengst van de dag komt ten goede aan de verenigingskas, waaruit o.a. opleidingen, instrumenten en concerten worden bekostigd.

De rommelmarkt zal plaatsvinden op het plein bij het verenigingsgebouw langs de Jacob Catslaan in Papendrecht. De boekenmarkt (ook platen/CD’s) is in het verenigingsgebouw. De verkoop is van 10.00 uur tot 15.00 uur.

Meer informatie over Excelsior, de mogelijkheden en haar activiteiten is te vinden op: www.excelsiorpapendrecht.nl, waar alle activiteiten en concerten zijn vermeld. Informatie is ook per email op te vragen via info@excelsiorpapendrecht.nl.