Studio De Witt zaterdag 11 september

0
525

DORDRECHT/PAPENDRECHT – Op zaterdag 11 september Peter van der Schelde de hoofdgast in Studio De Witt. Van der Schelde is uitgever van theologische boeken en schrijver van de “Rottum expeditie”, dat binnenkort gepubliceerd wordt. De Dichter van Dienst is Josse Kok.

Verder in de uitzending:
-Terugblik op de fietstocht van Arjen in ’t Veld Vanuit Noord Italië naar Nederland;
– Straat intimidatie die vrouwen ervaren: een gesprek met Julia, die dit heeft meegemaakt en een oproep heeft gedaan om dit aan te pakken. VVD-er Kuhlmann en Jacqueline vd Bergh (PvdA) reageren hierop. Zij vinden dat de gemeente Dordrecht hiertegen in actie moet komen. Met een reactie van de Dordtse burgemeester Kolff.

Studio De Witt wordt uitgezonden via Papendrecht FM op zaterdag van 10:00 tot 12:00 uur.