Cursus ‘Alleenzaamheid’ in oktober

0
684

PAPENDRECHT – Sommige mensen zijn door de coronacrisis (nog) meer geïsoleerd geraakt door verminderde sociale contacten.

Sterk Papendrecht organiseert, na een succesvolle eerste cursus in het voorjaar, voor de tweede keer de ‘Cursus Alleenzaamheid’. De nieuwe cursus start op maandag 11 oktober 2021 (10:00 tot 11:30 uur).

Iedereen voelt zich weleens eenzaam. Maar als dat gevoel te veel voorkomt kan deze cursus misschien wel een steuntje in de rug bieden. Hoe kan men werken aan het verminderen van dat eenzaamheidsgevoel? Er zijn al een flink aantal cursisten voorgegaan.

Een aantal ervaringen met de cursus:
• ‘Ik heb veel aan je cursus gehad. Als ik bij de Spil wegloop, dan heb ik ook het gevoel dat ik de dingen weer aan kan en dat ik weer wat geleerd heb. Dus dat doet me ook goed.’
• ‘Veel eyeopeners en handvatten, zeer praktisch van aard.’
• ‘Mijn leven is erdoor verbeterd.’
• ‘Deze cursus gun je iedereen.’
• ‘Ik vind herkenning bij de medecursisten, ben niet de enige met problemen.’

Tijdens de cursus krijgen de deelnemers de gelegenheid om met elkaar in contact te komen en ervaringen uit te wisselen. De cursus bestaat uit 5 bijeenkomsten. Na de eerste bijeenkomst besluit men of het programma past. Er zijn geen kosten verbonden aan de cursus. Meer informatie of wil men zich aanmelden? Stuur dan voor 4 oktober 2021 een mailtje naar info@sterkpapendrecht.nl of bel 078- 615 47 41.