Week van de ontmoeting bij TOP Tennis

0
442

PAPENDRECHT – Iedereen voelt zich weleens eenzaam; jong, oud, man, vrouw. Dit jaar vinden er verschillende activiteiten plaats tijdens de Week van de Ontmoeting, die van 30 september tot 7 oktober 2021 plaatsvindt. Initiatiefnemer is Sterk Papendrecht.

Op 6 oktober van 13.30-16.00 uur komt de week van ontmoeting naar TOP Tennis.

Men gaat bewegen met sportcoach Angelique Tubbing, workshop herfststukjes maken met Ron’s Bloemen-en Kadosjop en er is uiteraard koffie.

Mocht men willen meedoen, stuur dan een e-mail naar anita@tv-top.nl. De eigen bijdrage is 2,50 euro.

In al deze activiteiten staat verbinding en ontmoeting centraal. Kent men iemand die eenzaam is? Of weet men niet hoe men om moet gaan met eenzaamheid? Bezoek dan een van de activiteiten of neem contact op met Sterk Papendrecht. Zij denken graag mee over de mogelijkheden.