Muzikale avond in De Willem met muzikant Bertolf

0
720

PAPENDRECHT – Bertolf is een Nederlandse singer-songwriter en producent. Hij is regelmatig in het theater te bewonderen, zowel in zijn eentje als met collega’s. Eerder speelde hij enkele jaren in de band van Ilse De Lange, stond hij samen met Kasper van Kooten op de planken en kennen we hem ook van de succesvolle band Her Majesty.

Foto: aangeleverd

Zaterdag 25 september, om 20:15 uur, speelt hij in Theater De Willem muziek van zijn nieuwste album Happy in Hindsight. Naast nieuwe nummers brengt hij ook liedjes van zijn vorige platen aangevuld met songs van zijn muzikale helden. Een heerlijke avond luisteren naar muziek van een begenadigd muzikant.

De muzikant speelde enkele jaren in de band van Ilse DeLange, maar is inmiddels al ruim 10 jaar solo in de weer. Bertolf besloot in 2009 solo verder te gaan. Hij werd direct gebombardeerd tot 3FM Serious Talent en bracht in hetzelfde jaar nog zijn debuutplaat For Life uit. Single ‘Another Day’ stond 12 weken in de Top 40. Naast de Zilveren Harp, een prijs voor aanstormend muzikaal talent, en een Edison schrijft hij naast zijn eigen nummers ook liedjes met en voor anderen. Zo werkte hij in het verleden samen met onder meer Van Velzen (vrijdag 19 november in Theater De Willem), Miss Montreal en The BlueBirds. De afgelopen jaren maakte Bertolf zijn opwachting in de succesvolle tributeband Her Majesty (zaterdag 5 maart in Theater De Willem).

Meer voorstellingen en kaarten reserveren
Het complete theaterprogramma is te vinden op www.theaterdewillem.nl. Is de voorstelling uitverkocht? Geen probleem. Meld je aan voor de wachtlijst, zodra er meer versoepelingen komen zullen er extra kaarten in de verkoop gaan.