Charly Luske brengt Robbie Williams naar De Willem

0
607

PAPENDRECHT – Charly Luske volgt zijn vorige succesvolle show Story of George Michael op met een volgende muzikale voorstelling: Story of Robbie Williams. Want volgens Luske verdient ook deze grootheid uit de entertainmentwereld een eerbetoon. ‘Let Me Entertain You’, ‘Rock DJ’ nummers van Robbie Williams die Charly Luske op het lijf zijn geschreven. Zingen en entertainen kan hij immers. The Story of Robbie Williams van Charly Luske is donderdag 23 september, om 20:15 uur, te beleven in Theater De Willem. Reserveren kan via www.theaterdewillem.nl.

Foto: aangeleverd

“Robbie is voor mij de grootste entertainer van eind jaren 90 en de 00’s. Samen met de band gaan we zijn ups en downs, hilarische momenten en intieme geheimen voorbij laten komen. En bovenal natuurlijk: zijn geweldige muziek. Feel, Come undone, Rock DJ, Let Me Entertain You en natuurlijk Angels. Al die hits, zo veel energie, ik kan niet wachten!” aldus Charly Luske.

Verwacht geen imitatie van Williams, maar gewoon een heerlijk concert. Want het draait natuurlijk allemaal op de geweldige muziek die we allemaal kunnen meezingen.

Meer voorstellingen en kaarten reserveren
Het complete theaterprogramma is te vinden op www.theaterdewillem.nl. Is de voorstelling uitverkocht? Geen probleem. Meld je aan voor de wachtlijst, zodra er meer versoepelingen komen zullen er extra kaarten in de verkoop gaan.