Nieuwe avonturen van Juf Roos en Gijs in Theater De Willem

0
534

PAPENDRECHT – Wegens het overweldigende succes van de eerste theatershow met overal uitverkochte zalen, komt Juf Roos terug naar Theater De Willem met een nieuw avontuur. Alle kinderen vanaf 2 jaar zijn van harte welkom. Thuis kunnen zij al aan de slag met een prachtige tekening. Kom je naar de voorstelling? Neem dan je tekening mee, deze wordt misschien wel tijdens de voorstelling gebruikt! ‘Juf Roos gaat op avontuur’ is zondag 3 oktober om 13.30 en 15.30 uur te zien in Papendrecht. Reserveren kan via www.theaterdewillem.nl.

Foto: aangeleverd

Juf Roos komt terug naar Theater De Willem met een nieuwe voorstelling. In dit oer-Hollandse programma beleven Juf Roos en Gijs een vrolijk avontuur en zingen ze veel bekende kinderliedjes. Miljoenen kinderen hebben Juf Roos en Gijs in hun hart gesloten en hun programma heeft inmiddels meer dan 120 miljoen views op YouTube; een ongekend succes in Nederland.

In deze nieuwe theatershow maken Juf Roos en Gijs zich op voor de landelijke Molendag. De molen moet er piekfijn bij staan maar dan… gebeurt er iets ergs met de molen. Juf Roos en Gijs doen er alles aan om de molen op tijd weer in orde te krijgen. Zou het ze lukken om dit voor elkaar te krijgen? Zing, doe en beleef deze gezinsvoorstelling mee met Juf Roos en Gijs.

Maak voorafgaand aan de voorstelling een mooie tekening voor Juf Roos en Gijs en neem deze mee naar de voorstelling. Je tekening wordt namelijk tijdens de voorstelling gebruikt!

Wees er snel bij want vorig seizoen waren zo goed als alle voorstellingen direct uitverkocht.

Meer voorstellingen en kaarten reserveren
Het complete theaterprogramma is te vinden op www.theaterdewillem.nl. Is de voorstelling uitverkocht? Geen probleem. Meld je aan voor de wachtlijst, zodra er meer versoepelingen komen zullen er extra kaarten in de verkoop gaan.