Apollo Hotel wordt Leonardo Hotel Papendrecht

0
609

foto aangeleverd

PAPENDRECHT – Op 15 september heeft Apollo Hotel Papendrecht haar naam gewijzigd naar Leonardo Hotel Papendrecht en hiermee gaat het verder onder de vlag van Leonardo Hotels. Wethouder Pieter Paans opende gisteren officieel het vernieuwde hotel door samen met General Manager Natasja Visser het nieuwe logo te onthullen. Deze rebranding is onderdeel van de uitgebreide herpositionering van alle Apollo Hotels in Nederland.

In 2021 en 2022 worden de Apollo hotels omgevormd tot Leonardo Hotels, die geëxploiteerd worden door de Fattal Hotel Group. Dit is één van de snelst groeiende horeca ondernemingen in Europa. Het traject, dat vorig jaar tijdelijk stil kwam te liggen door de internationale impact van Covid-19, wordt nu voortgezet.

Leonardo Hotel Papendrecht is het enige hotel in de Alblasserwaard met de beroemde molens van Kinderdijk op slechts 10 kilometer afstand. Het hotel trekt dan ook voornamelijk fietsliefhebbers aan, die de prachtige omgeving graag verkennen. Wie meer zin heeft om de stad te ontdekken is binnen een halfuur met de waterbus in Rotterdam. Het hotel zelf biedt ook genoeg mogelijkheden. In Leonardo Hotel Papendrecht vind je het concept Chef’s! Food & Drinks. De gerechten van verse ingrediënten worden bereid in een open keuken door de chefs. “Wij laten je verrassende combinaties proeven waar een echte chef van houdt en bieden je de full experience in ons restaurant en het hotel”, aldus General Manager Natasja Visser.

Natasja is blij dat na alle voorbereidingen de afgelopen maanden de Leonardo vlag in Papendrecht nu wappert. “We worden hierdoor als merk sterker en bekender.” Het hotel wordt in de recensies geroemd om de service en gastvrijheid. Natasja is vastbesloten dat deze service met de huidige rebranding hetzelfde zal blijven.