Studio De Witt zaterdag 18 september

0
607

DORDRECHT/PAPENDRECHT – Zaterdag 18 september is Katja Rusinovic, lector grootstedelijke Ontwikkelingen aan de Haagse Hogeschool en oud gemeenteraadslid (PvdA) in Dordrecht, de hoofdgast in het eerste uur van Studio De Witt.

In het actualiteitenuur is er aandacht voor de volgende onderwerpen:
-een gesprek met kunstenaar Edward Clydesdale Thomson over het besluit van het Dordtse college om de tijdelijke afbraak van de tuinmuur ten behoeve van het project “kunstboot” niet toe te staan. Hoe nu verder?
-binnenkort verschijnt het stripalbum ‘Het vuur van de Vrijheid’ van Eric Heuvel en scenarioschrijvers Wim Huijser en Jelle de Gruyter. Het gaat over WO II en de capitulatie van het Duitse leger in Hotel De Wereld in Wageningen. Met scenarioschrijver Wim Huijser, geen onbekende in Dordrecht als schrijver van de biografie van Dordtenaar C. Buddingh, praat Ben Corino over wat dit stripalbum toevoegt aan de bestaande kennis over de oorlog.

Dichter van Dienst is Jan van der Geer.

Studio De Witt: Papendrecht FM 105 op zaterdag van 10 tot 12 uur en op maandag, ook van 10 tot 12 uur.