Doneeractie voor stichting Peperhoeve Wonen

0
573

Foto: stichting Peperhoeve Wonen

PAPENDRECHT – Per 1 oktober start er een klein wooninitiatief in Oud-Alblas onder de naam ‘Stichting Peperhoeve Wonen’. Binnen dit wooninitiatief is plaats voor 10 personen met een verstandelijke beperking, die 24 uur begeleiding en zorg nodig hebben. Alle bewoners krijgen hun eigen woning/studio die ze naar eigen smaak en idee mogen inrichten tot een leuke, gezellige woonruimte.

Binnen en buiten het huis is een aantal gemeenschappelijke ruimten die nog moeten worden ingericht, zoals de keuken, de woonkamer, schuur, speelruimte, wasruimte en de tuin.

Omdat De Peperhoeve een stichting is, is men afhankelijk van donaties en giften. Om hen hierin te steunen zijn ouders een doneeractie begonnen, zodat de gezamenlijke ruimtes kunnen worden ingericht. Er is ook een bus nodig om de bewoners naar de dagbesteding te brengen en op te halen.

Wie wil doneren, kan dat doen via deze link: https://steunactie.nl/actie/een-warm-thuis-voor-mensen-met-een-verstandelijke-beperking/-4354