Speeltuin de Zonnebloem start weer met activiteiten

0
724

Foto: aangeleverd

PAPENDRECHT – Speeltuin de Zonnebloem start in het nieuwe seizoen weer met vele activiteiten voor kinderen. De speeltuin is open tot en met de herfstvakantie.

Vanaf maandag 27 september wordt er iedere maandagavond van 18:45 uur tot 19:45 uur een knutselavond georganiseerd. Kinderen vanaf groep 2 tot en met 8 zijn van harte welkom om onder leiding van de knutseljuffen mooie creaties te maken. De eigen bijdrage is voor leden 0,50 euro per avond en voor niet-leden 1,00 euro.

Op woensdagmiddag wordt er twee keer per maand een gezellige middag georganiseerd voor kinderen vanaf groep 4. De ene keer is het een spelletjesmiddag, dan kun je sjoelen, darten of een leuk ander spel spelen met vrienden. De andere woensdagmiddag wordt een echte kinderbingo georganiseerd met mooie prijzen. De spelletjesmiddag is gratis voor leden, niet leden betalen 0,50 euro. De bijdrage voor de kinderbingo voor leden is 5,00 euro en voor niet leden 6,00 euro. De spelletjesmiddagen zijn op 13 oktober, 10 november en 8 december. De kinderbingo is op 27 oktober en 24 november.

De Zonnebloem is gevestigd aan de Lisbloemstraat. De openingstijden zijn:

-maandag, dinsdag en donderdag van 14.30 uur tot 17.30 uur;
-woensdag en vrijdag van 13.30 uur tot 17.30 uur;
-zaterdag van 13.30 uur tot 17.00 uur.

Voor meer informatie klik hier.