Ode aan Creedence Clearwater Revival in Theater De Willem

0
418

Foto: Wim Lanser

PAPENDRECHT – De Amerikaanse tributeband The Fortunate Sons brengt een ode aan Creedence Clearwater Revival, één van de populairste bands van de eind jaren zestig en begin jaren 70. Met een geluid dat bijna niet van het echt te onderscheiden is, neemt deze tributeband het publiek mee terug in de tijd en brengt gouden klassiekers weer opnieuw tot leven. A tribute to Creedence Clearwater Revival, gebracht door The Fortunate Sons, staat donderdag 7 oktober om 20.15 uur op het programma van Theater De Willem. Meer informatie en kaarten via www.theaterdewillem.nl.

Eind jaren zestig was Creedence Clearwater Revival één van de populairste rockgroepen wereldwijd met hits als Bad Moon Rising, Proud Mary, Have You Ever Seen The Rain en Down On The Corner. De Amerikaanse band The Fortunate Sons uit Chicago zet een zeer authentiek, bijna niet van echt te onderscheiden eerbetoon neer aan het legendarische C.C.R.

Na een regen van hits en gouden platen viel de groep in 1972 uit elkaar, maar de heimwee naar hun magische muziekstijl blijft. Ook in ons land. Hoewel fans ooit hoopten op een reünie, zal die er niet meer komen nu bandlid Tom Fogerty is overleden.

Gelukkig is er de Amerikaanse band The Fortunate Sons, genoemd naar een politiek geladen C.C.R.-nummer. De gelijkenis is als twee druppels water en een jonge John Fogerty, leadzanger van C.C.R., zal weer voor het publiek staan alsof het 1969 is. Deze formatie brengt het legendarische geluid van hun idolen terug naar de theaters en staat garant voor een echte ‘trip down Memory Lane’.

Meer voorstellingen en kaarten reserveren
Het complete theaterprogramma is te vinden op www.theaterdewillem.nl. Is de voorstelling uitverkocht? Geen probleem. Meld je aan voor de wachtlijst, zodra er meer versoepelingen komen zullen er extra kaarten in de verkoop gaan.