Topacteurs improviseren in Theater De Willem

0
465

Foto: aangeleverd

PAPENDRECHT – Al jaren is het televisieprogramma De Vloer Op van omroep HUMAN een hit. Actuele maatschappelijke en relationele dilemma’s worden in een improvisatieopdracht gegoten door regisseur Peter de Baan. Deze boeiende improvisaties worden gebracht door een groep topacteurs, waaronder Eva van er Gucht (bekend van o.a. de serie Oogappels). De Vloer Op is zaterdag 9 oktober, om 20.15 uur, te beleven in Theater De Willem. Informatie en kaarten via www.theaterdewillem.nl.

De Vloer Op is al jaren een tv-hit, nu is het populaire programma te beleven in het theater. Ook dit wordt geleid door Peter de Baan. Naast zijn gebruikelijke inbreng, zal hij ingaan op het vak van acteur. Wat bezielt mensen dit vak te kiezen? Hoe onthouden acteurs die lappen tekst?

Oftewel: een kijkje in de keuken in combinatie met die altijd weer boeiende improvisaties door een groep bekende acteurs. Deze verschillende topacteurs werken met elkaar de scènes uit, onvoorbereid. De improvisaties zijn vaak uitermate geestig, ontroerend, herkenbaar of confronterend.

Meer voorstellingen en kaarten reserveren
Het complete theaterprogramma is te vinden op www.theaterdewillem.nl. Is de voorstelling uitverkocht? Geen probleem. Meld je aan voor de wachtlijst, zodra er meer versoepelingen komen zullen er extra kaarten in de verkoop gaan.