Arjan Kosten opnieuw lijstrekker SGP

0
782

Foto: aangeleverd

PAPENDRECHT – De leden van de SGP hebben Arjan Kosten gekozen als lijsttrekker voor de komende gemeenteraadsverkiezingen in 2022. Kosten is sinds 2014 raadslid namens de SGP, eerst als raadslid naast Marco Hoogland, later als fractievoorzitter.

De voorzitter van het SGP bestuur, Arjan Voorwinden, zegt: “We zijn blij en dankbaar dat Arjan opnieuw beschikbaar is voor een nieuwe raadsperiode. Fijn dat de leden unaniem met deze voordracht ingestemd hebben.”

In een reactie op de stemming geeft Arjan Kosten aan, “dankbaar te zijn voor de uitgesproken steun door de achterban. Graag wil ik mij met anderen de komende tijd inzetten om de SGP-boodschap voor het voetlicht te brengen. Een boodschap waarvan we overtuigd zijn dat die goed is voor heel Papendrecht. We willen ons ook in de nieuwe raadsperiode blijven inzetten voor een betrouwbare overheid, voor gezinnen. Ook zullen er verder stappen gezet moeten worden in de energietransitie. Wij kijken daar met een nuchtere blik naar, want het moet wel haalbaar en betaalbaar zijn wat we willen. Daarnaast willen we de komende tijd ons inzetten dat goede en betaalbare voorzieningen in Papendrecht hebben en houden. Het wordt een periode waarin we als gemeente voor stevige uitdagingen staan.”

Later dit jaar zal de gehele kandidatenlijst bekend gemaakt worden en zullen de leden hun stem daarover uitbrengen.

Op dit moment is een commissie druk bezig met het schrijven van het nieuwe verkiezingsprogramma.