Contactgroep voor ouders ggz

0
397

PAPENDRECHT – Ouders met een kind met psychische kwetsbaarheid uit de Drechtsteden kunnen elkaar maandelijks ontmoeten, (h)erkenning vinden, kennis opdoen en ervaring uitwisselen. Op dinsdag 5 oktober is er weer een bijeenkomst van SamenSterk in de Spil in Papendrecht. Van 9:30 tot 11:30 uur staat deze ochtend in het teken van de landelijke Week van de Opvoeding.

Waar loopt men als ouder met een kind met psychische kwetsbaarheid (denk aan AD(H)D, angststoornis, anorexia, autisme, borderline, depressie en verslaving) tegenaan en wat is helpend? Dit bespreken we met elkaar met gezelligheid, vaak een lach en soms een traan. Als ouders kun je van elkaar leren, samen opkomen voor je kinderen en weten dat je niet de enige bent. SamenSterk is gericht op oplossingen, positiviteit en wil zo laagdrempelig mogelijk zijn voor alle ouders.

Deelname is gratis. Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar samensterk@ouderszhz.nl. Meer informatie vindt men op www.ouderszhz.nl.