Magie, illusie en experimenten van Rob en Emiel in De Willem

0
761

Foto: aangeleverd

PAPENDRECHT – Al jaren verweven Rob en Emiel magie, cabaret, verwondering en humor in feel-good performance-acts voor hun eigen televisieprogramma’s, theatershows en evenementen. Vrijdag 8 oktober staan
zij op het podium van Theater De Willem en brengen de heren een theateravontuur op hoog niveau met de voorstelling Van Houdini tot Copperfield, speciaal voor Roparunteam 293 Steamwork. De volledige opbrengst zal worden gedoneerd aan de Roparun 2021.

Een theateravontuur op hoog niveau, waarin wonderen, geïnspireerd door de grootmeesters van de magie, razendsnel voorbijkomen! Van Houdini tot Copperfield is een unieke mix van magie, illusie en experimenten met jouw gedachten. De heren gaan terug naar hun roots voor een waanzinnige en schijnbaar onmogelijke avond. Ervaar het gevoel van het onmogelijke in het kwadraat. Van vingervlugheid tot echte mindfucks.

Roparun 2021
Het volledige bedrag is een donatie aan de Roparun 2021. De Roparun is een estafetteloop van meer dan 500 kilometer van Parijs, Bremen en Almelo naar Rotterdam waarbij mensen, in teamverband, een sportieve prestatie leveren om op die manier geld op te halen voor mensen met kanker. Kijk voor meer informatie op www.team293-steamwork.nl.

Meer voorstellingen en kaarten reserveren
Het complete theaterprogramma is te vinden op www.theaterdewillem.nl. Is de voorstelling uitverkocht? Geen probleem. Meld je aan voor de wachtlijst, zodra er meer versoepelingen komen zullen er extra kaarten in de verkoop gaan.