Drechtstreek begint met verlies tegen SVW

0
586

PAPENDRECHT – De eerste competitiewedstrijd van Drechtstreek tegen het Gorcumse SVW eindigde met een 2-4 nederlaag. SVW begon de wedstrijd een stuk sterker dan de thuisploeg en na een kwartier scoorde Mounir el Ouazizi de openingstreffer. SVW was en bleef lange tijd de betere ploeg. Na ongeveer een half uur spelen was het Musab Abdirahman die de 0-2 op het bord bracht en kort voor rust viel ook nog de 0-3.

In de tweede helft werd al snel de 0-4 gescoord. Ondanks de grote achterstand bleef Drechtstreek – dat voor het eerst speelde in het nieuwe jubileumshirt – knokken en na een kwartier in de tweede helft wist Ties van Aggelen toch de eerste tegentreffer te scoren: 1-4. Ongeveer een kwartier voor het einde van de wedstrijd werd een doorgebroken speler van Drechtstreek gevloerd door Claudy Nzita van SVW, die met een rode kaart kon vertrekken. Ook in de overtalsituatie bleef het voor Drechtstreek lastig om door de SVW verdediging heen te komen maar in de 90ste minuut wist Patrick Tukker toch nog de 2-4 te scoren.

Volgende week speelt Drechtstreek in Dordrecht de uitwedstrijd tegen Wieldrecht.