Repair Café gaat weer open

0
477
Foto: aangeleverd


Foto: aangeleverd
PAPENDRECHT – Het Repair Café Papendrecht is op zaterdag 2 oktober weer open. Belangstellenden zijn welkom van 09:00 tot 12.00 uur in de kleine zaal van Résidence Gerbrandy aan de P.S. Gerbrandystraat 31 om spullen te laten repareren.

De vrijwilligers repareren elektronica, computers, naaimachines, koffiemachines, messen (geen kartel), scharen, enzovoorts. Gemiddeld kan 50% van de spullen gerepareerd worden. De reparaties zijn gratis. Wie tevreden is over de reparatie of het bezoek, kan een kleine bijdrage in de fooienpot stoppen.

Het Repair Café is ook op zoek naar vrijwilligers die op elke eerste zaterdag van de maand (behalve in de maanden juli en augustus) uiteenlopende spullen kunnen repareren, vooral elektrische apparaten en elektronica.

Voor meer informatie: repaircafe.papendrecht@gmail.com of 06-12974008. Zie ook www.repaircafepapendrecht.nl.