Bijzonder Kunstrondje Dordt – Ton en Marion den Boer

0
734

DORDRECHT – Op zondag 3 oktober 2021 gaat Ton den Boer zijn kunstwerken tonen bij Studio Blijmakers. De kunstwerken van Ton zijn heel bijzonder omdat hij deze gemaakt heeft na zijn herseninfarct in 2014. Met een niet goed functionerende rechterhand, half zicht en enorm veel positiviteit zijn er mooie werken ontstaan.

Het motto van Studio Blijmakers is: “niet kijken naar wat je (helaas) niet meer kan, maar kijken wat je nog wel allemaal kan en dit motto sluit helemaal aan hoe Ton en Marion er mee omgaan in hun dagelijks leven.

Marion heeft twee boeken geschreven en zal op 3 oktober om 14.00 uur en om 15.30 uur een boekbespreking houden.
Het thema is gericht op meer begrip voor mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel – NAH. Het kan namelijk iedereen overkomen, door een herseninfarct, een hersenbloeding, een auto-ongeluk, een val, door een ziekte, een tumor enzovoort. Er is zo weinig begrip voor hen en daar wil Marion zich heel graag voor inzetten. Vandaar haar boek met de titel: “Begrijp je mij nu een beetje?” Het boek is die middag ook te koop.

Ton en Marion den Boer nodigen mensen daarom van harte uit bij Studio Blijmakers om op zondag 3 oktober een kijkje te komen nemen. Het adres is Otto Dickeplein 1 in Dordrecht. De deuren staan open van 12.00 uur tot 17.00 uur en men is van harte welkom! De entree is gratis.