Werkzaamheden Vrijheer van Eslaan

0
449

PAPENDRECHT – De gemeente voert vanaf 4 oktober werk uit aan de Vrijheer van Eslaan. Onderhoud aan het asfalt is noodzakelijk omdat dit niet meer voldoet aan de gewenste kwaliteit. Door vervanging van de asfaltlaag gaan de rijbanen weer voor langere periode mee. Ter verbetering van de verkeersveiligheid worden gelijktijdig aanpassingen in de inrichting aangebracht.

Wanneer worden de werkzaamheden uitgevoerd?
De werkzaamheden worden uitgevoerd op de volgende data :
– Werkvak A: ma. 4 t/m za. 9 oktober;
– Werkvak B: do. 7 t/m za. 9 oktober;
– Werkvak C: ma. 11 t/m wo. 13 oktober
(inclusief de nacht van di. 12 op wo. 13 oktober).

Uiteraard is dit afhankelijk van onder andere de weersomstandigheden.

Een deel van de zuidelijk gelegen woonwijk vanaf de Vrijheer van Eslaan heeft maar één ontsluiting via de Vrijheer van Eslaan. Om deze reden is het noodzakelijk dat een aantal werkzaamheden van werkvak C, in de nacht van dinsdag 12 op woensdag 13 oktober (van 19:00 tot ca. 6:00 uur) worden uitgevoerd. Hierdoor is de ontsluiting van de woonwijk overdag weer toegankelijk.

Wie vragen heeft tijdens de uitvoeringswerkzaamheden, dan kan contact opnemen met de heer T. van Wijk van aannemersbedrijf KWS Infra B.V., telefoonnummer 06-50226115 (tussen 7:00 en 16:00 uur).

Namens de gemeente Papendrecht is de opzichter, de heer D. Hage, het eerste aanspreekpunt. Bereikbaar via telefoonnummer 078-770 6298. Is de opzichter afwezig of zijn er bijzondere zaken, dan kunt u de directievoerder van de gemeente, de heer R. Borghuis, bellen. Bereikbaar via telefoonnummer 078-770 6254.