Concert in Trinitatiskapel

0
540

DORDRECHT – Zaterdag 16 oktober vanaf 15:00 uur geven de musici Johan den Hoedt en Arjan Versluis een live concert vanuit de Dordtse Trinitatiskapel. De muzikale vrienden bespelen het historische oudste orgel van Dordrecht en de vleugel.

Beiden heren hebben hoofdvak orgel gestudeerd aan het Conservatorium te Rotterdam. De vrienden spelen regelmatig met elkaar en hebben een gezamenlijke passie voor allerlei soorten muziek en improviseren.

Op zaterdagmiddag 16 oktober hoort men prachtige muziek van bijvoorbeeld de componisten Boëly, Mendelssohn Bartholdy, Walther en improvisaties. Het programma is zeer origineel en met zorg uitgezocht. Men hoort ook samenspel met orgel en vleugel. 

De aanvang is 15:00 uur. De deur is open om 14:30 uur. De toegang is gratis, wel is er een collecte voor de onkosten. Collecte tip is 10 euro per persoon voor de onkosten en musici.

Parkeren kan voor een voordelig tarief in de parkeergarage aan de Visstraat, slechts 100 meter van de kerk. Het adres van de Trinitatiskapel is: Vriesestraat 22 te Dordrecht.