‘Stuif in de herfstweek’ Suppord

0
948

PAPENDRECHT – Na een zeer succesvolle ‘SummerStuif ‘vindt de ‘Stuif in de herfstweek’ alweer bijna plaats van 18 tot en met 21 oktober en de locatie is in en om het Sportcentrum.

Kinderen van 6 tot en met 12 jaar kunnen zich weer 4 dagen uitleven bij de Spring in (een hal vol springplezier), diverse workshops, denk aan: Breakdance, Streetdance, Boksen), Filmhuis, Wasko Sport, met lasergamen, de Smikkelhoek, Mad Science (proefjes) en crea in de tent en in het water Zeemeerminzwemmen en diverse leuke spelletjes.

‘Stuif in de herfstweek’ is alleen voor kinderen toegankelijk. Ouders en andere volwassenen hebben dus geen toegang tot het Sportcentrum tijdens de ‘Stuif’.
Verder zijn dag (€ 5,00) en weekbanden (€ 15,00) alleen te koop in de voorverkoop aan de kassa van het Sportcentrum in Papendrecht van maandag 11 t/m zondag 17 oktober:
-maandag t/m vrijdag tussen 9:00 en 15.00 uur
-maandag t/m donderdag tussen 19:00 en 20:30 uur
-zaterdag en zondag tussen 10:00 en 13:00 uur.

De dag- en weekbanden worden op naam (gekoppeld aan een nummer) verkocht. In de week zelf is het alleen mogelijk om dagbandjes te kopen voor de dag erna (na 15:00 uur!).
Wethouder Pieter Paans van Jeugdzaken zal de ‘Stuif in de herfstweek’ op maandag 18 oktober om 10:00 uur officieel openen. Hij doet dit samen met de Breaksquad.

Het hele programma met alle details van de ‘Stuif in de herfstweek’ staat vanaf 5 oktober op de website van het Sportcentrum, klik hier.