Stage lopen bij VV Papendrecht

0
483

PAPENDRECHT – Voetbalvereniging Papendrecht is al jaren een erkend leerbedrijf van de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB). Hierdoor draagt de vereniging haar steentje bij aan de vorming van gekwalificeerde arbeidskrachten en zorgt er zo voor dat de komende jaren voldoende goed opgeleide vakmensen beschikbaar zijn.

Bij een erkend leerbedrijf leren jongeren die een mbo-opleiding volgen het vak in de praktijk. VV Papendrecht is erkend voor diverse opleidingen op verschillende niveaus, zowel op het gebied van Sport als op het gebied van Zorg en Welzijn. Ook scholieren die stage moeten lopen, kunnen bij de club terecht.

Wil jij in het kader van je maatschappelijke stage iets leuks doen op voetbalgebied, geef je dan snel op en word assistent-trainer bij VV Papendrecht.

Voor meer informatie kun je mailen naar onze jeugdafdeling: jeugd@vvpapendrecht.nl.