Veldhuis & Kemper in De Willem

0
826

PAPENDRECHT – Op donderdag 14 oktober treden Veldhuis & Kemper op in theater De Willem met hun programma ‘Hou dat Vast’. Het is 20 jaar geleden dat de mannen voor het eerst samen op het podium stonden. Je zou zeggen dat ze elkaar na zo’n tijd goed kennen, maar is dat wel zo? Ze denken dat ze elkaar alles kunnen vertellen, maar of dat nou zo verstandig is…

Confronterend grappig is het in ieder geval wel! Met ontroering als onverwachte bonus. Dat weten ook de bezoekers van hun laatste programma Geloof ons nou maar waarmee Veldhuis & Kemper naast volle zalen en prachtige recensies ook een schitterende nominatie voor de belangrijkste cabaretprijs van Nederland de Poelifinario in de wacht sleepten.

De eerste helft van je leven ben je bezig iemand te worden, de tweede helft van je leven ben je bezig te accepteren dat het niet is gelukt’ (Schopenhauer) Deze uitspraak vormt de basis voor Hou Dat Vast, het nieuwe cabaretprogramma van het gevierde duo Veldhuis & Kemper.

Aanvang: 20.15 uur. Er zijn nog kaarten.