Vrij schilderen bij schilderwerkplaats VU

0
634

PAPENDRECHT – De Volksuniversiteit organiseert vanaf 3 november de ‘schilderwerkplaats’. De schilderwerkplaats is voor cursisten die al enige basiskennis hebben van acrylschilderen (of eventueel aquarel of olieverf) en deze kennis en vaardigheid aan de hand van zelfgekozen onderwerpen willen verbeteren.

Iedereen mag werken met eigen materiaal en een eigen techniek aan een onderwerp naar keuze. Deze onderwerpen kunnen realistisch of abstract uitgewerkt worden. Er wordt slechts op verzoek van de cursisten gewerkt aan een gezamenlijk onderwerp. Wie toch meer de uitdaging wil van ‘schilderen in opdracht’ kan vragen om een opdracht van de docent.

De lessen vinden plaats op 10 woensdagochtenden (1 x per 14 dagen) vanaf 3 november van 9.30 tot 12.00 uur. Iedereen wordt op zijn/haar eigen niveau begeleid. Docent Teus van Kooten, helpt, legt uit en geeft tips. En….natuurlijk is er de gezelligheid en inspiratie van de medecursisten!

Voor inschrijving kan men terecht op de website www.vupapendrecht.nl of bellen naar 078-6154764.