Appartementen Veerpromenade in Commissie

0
427

PAPENDRECHT – In de vergadering van de Commissie Ruimte van woensdag 13 oktober is opnieuw gesproken over de bouw van appartementen aan de Veerpromenade. Het nieuwe appartementencomplex is gepland op de lege plek naast het gemeentehuis waar ooit het Van der Kevie pand stond. De gemeente wil daar een complex laten bouwen van rond de 30 appartementen.

Na een korte presentatie over het plan maakten enkele omwonenden opnieuw gebruik van hun inspreekrecht. Daarbij gaven zij aan dat zij vinden dat er niet voldoende naar hun klachten over o.a. privacy en uitzicht wordt geluisterd. Tijdens de discussie tussen de leden van de Commissie bleek dat daar de meningen over het plan nogal uiteenlopen. Voor-en tegenstanders van het bouwplan kwamen aan het woord in een soms stevige discussie.

Op 4 november staat het plan bij de gemeenteraadsvergadering weer op de agenda. Dan zal het opnieuw besproken worden, waarna het in stemming zal worden gebracht.