Harrie Jekkers komt naar Papendrecht

0
417

PAPENDRECHT – Hét moment waar veel mensen op hebben gewacht is eindelijk daar. Niemand minder dan Harrie Jekkers brengt vrijdag 10 december, om 20.15 uur, een bezoek aan Theater De Willem. Voor het eerst in 23 jaar is hij weer te zien in een solovoorstelling. De verkoop van zijn voorstelling Achter de duinen start donderdag 21 oktober, 9.00 uur. Vrienden van het theater krijgen voorrang met reserveren van kaarten. Meer informatie en tickets via www.theaterdewillem.nl.

In 2018 stond Harrie Jekkers na 23 jaar weer met een cabaretsolo op de planken. Nederland bleek de voorman van Klein Orkest niet te zijn vergeten, want hij verkocht een serie zondag-matinees in de Haagse Schouwburg met gemak uit. Hoog tijd dus voor een landelijke tournee.

In Achter de duinen vertelt Jekkers in liedjes en conferences over zijn jeugd en zijn geliefde Den Haag, dat door de jaren heen zo veranderde. Natuurlijk op de gebruikelijke Jekkers-manier met een lach, een traan en een (flinke) korrel zout! “Deze voorstelling speel ik met heel veel liefde, ik vind het zelf de mooiste die ik ooit gemaakt heb, omdat-ie heel persoonlijk is,” aldus Jekkers in het Radio West-programma Lunchshow.

Start verkoop
De kaartverkoop voor de voorstelling Achter de duinen van Harrie Jekkers start donderdag 21 oktober, om 9.00 uur. Kaarten zijn online via www.theaterdewillem.nl of telefonisch te reserveren. Let op: maximaal twee kaarten per klant. Vrienden van Theater De Willem krijgen voorrang met het reserveren van kaarten en kunnen vanaf maandag 18 oktober uitsluitend online kaarten reserveren.

Meer voorstellingen en kaarten reserveren
Het complete theaterprogramma is te vinden op www.theaterdewillem.nl. Is de voorstelling uitverkocht? Geen probleem. Meld je aan voor de wachtlijst, zodra er meer versoepelingen komen zullen er extra kaarten in de verkoop gaan.