Winston Post met feel-good voorstelling Theater De Willem

0
401

PAPENDRECHT – Op zaterdag 23 oktober is in theater De Willem de voorstelling Liften 2: Girls Night Inn te zien. Dat is een krachtige feel-good voorstelling met prachtige liedjes. Het is de ultieme ‘escape’ waarbij de lachrimpels zeker gelift zullen worden. Na het succes van Liften bundelen Joke de Kruijf, Winston Post en Frédérique Slyterman van Loo hun krachten in dit ontroerende nieuwe hoofdstuk uit de Liften-reeks.

Oprechte gesprekken en gevatte humor en herkenbare situaties. Pistoolschot! Schreeuw! Black-out! Na uren vastgezeten te hebben in een lift, belandt verpleegster Saskia na een noodlottig incident achter de tralies. Daar deelt ze de cel met de Gooische Stefanie en de ‘per ongeluk’ opgesloten Youri.

Terwijl hun ‘misdadige’ verleden zich ontrafelt, volgen hilarische situaties, ontroerende momenten en vlijmscherpe onderwerpen elkaar in hoog tempo op. Hoe ver moeten ze gaan voor echte vriendschap? Het zal een ‘verblijf’ worden waaraan ze niet kunnen ontsnappen én dat hun leven voorgoed zal veranderen.

Meer info: op www.theaterdewillem.nl.