Workshop Leerrecht

0
841

PAPENDRECHT – Ouders met een kind met psychische kwetsbaarheid uit de Drechtsteden kunnen elkaar maandelijks ontmoeten, (h)erkenning vinden, kennis opdoen en ervaring uitwisselen. Op dinsdag 2 november kan men de workshop Leerrecht volgen in de Spil in Papendrecht, van 9:30 tot 11:30 uur.

De ochtend begint aan de hand van vragen uit de groep. Ter inspiratie wordt het boek ‘Leerrecht’ gebruikt van onderwijsjurist Katinka Slump. In haar columns geeft zij inzicht in de complexe wet- en regelgeving van het Onderwijsrecht. Daarnaast laat zij zien wat die regels voor gevolgen hebben voor het recht op onderwijs van leerlingen en de rol van ouders daarbij. Na afloop van de ochtend krijgt men het boek mee naar huis. SamenSterk is gericht op oplossingen, positiviteit en wil zo laagdrempelig mogelijk zijn voor alle ouders. Deelname is gratis. Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar samensterk@ouderszhz.nl.