Laatste kaarten theatershow Nienke Plas

0
541

Foto: aangeleverd

PAPENDRECHT – Dé wervelwind van YouTube maakt nu eindelijk haar debuut in het theater. Nienke Plas is donderdag 28 oktober, om 20:15 uur, te zien in Theater De Willem met haar voorstelling Van de Hak op de Tak. Geen reclames tussendoor en Nienke live zien? De allerlaatste kaarten zijn nu verkrijgbaar. Reserveer snel via www.theaterdewillem.nl.

Van de Hak op de Tak is voor mensen die durven in te halen in een bocht, in de buitenste baan. Riemen vast want het wordt plankgas. En of de wereld nou rond of plat is? Het zou niet moeten uitmaken want hoe Nienke naar onze planeet kijkt is voor één avond de waarheid. Feitjes zijn leuk maar een fantasie doet het gewoon altijd beter. Dit gaat overigens ook op tijdens sollicitatiegesprekken.

Nienke is optimistisch als een blij ei en kan zeiken als een straal azijn. Wie zegt dat uitersten niet matchen? Zij werd omarmd door de kijker die haar online wist te vinden en nu wil zij hen bedanken. Vanaf het podium.

Meer voorstellingen en kaarten reserveren
Het complete theaterprogramma is te vinden op www.theaterdewillem.nl. Is de voorstelling uitverkocht? Geen probleem. Meld je aan voor de wachtlijst, zodra er meer versoepelingen komen zullen er extra kaarten in de verkoop gaan.